24v LED Boot verlichting

10-30v Multi voltage Led boot verlichting

Bekijk hieronder alle categorieën, klik op de categorie voor een volledig overzicht.

24v LED Boot Verlichting.

24v LED boot verlichting behoeft geen stabilisator. U vindt bij ons 10-30v multi-voltage LED verlichting, geschikt voor spanningspieken tot bijvoorbeeld 30v. Dat betekent dat u geen last heeft van ontploffende LED lampen.

In plaats daarvan kunt u de huidige verlichting gewoon 1-op-1 vervangen. Er straalt warm wit licht uit de 24v LED verlichting zoals u dat kent van halogeenverlichting en dankzij de kwalitatieve LED’s kunt u standaard rekenen op een hoge lichtopbrengst.

24v LED verlichting op de boot

De 24v LED boot verlichting is uitstekend geschikt voor op de boot. U kunt er op verschillende plaatsen gebruik van maken, waarbij de accu of de dynamo verantwoordelijk is voor het leveren van de spanning. Zoekt u naar LED lampen op basis van 24v of zoekt u specifiek naar 24v dimmers om de verlichting naar wens in te kunnen stellen? We zorgen er met een breed assortiment voor dat u online 24v LED bootverlichting kunt kopen.

Denk bijvoorbeeld aan G4, MR11 en MR16, Gu10 spots. Daarnaast heeft u de keuze uit bijvoorbeeld andere inbouwspots, schijnwerpers en navigatieverlichting voor op de boot. Bestel direct: we gaan er meteen voor u mee aan de slag De verschillende lampen voor 24v LED verlichting zijn stuk voor stuk Multi-voltage. Dat betekent dat de verlichting een piekspanning tot bijvoorbeeld 30V aan kan. Het voorkomt dat de lampen ontploffen wanneer er als het gevolg van de accu of de dynamo ineens sprake is van een piekspanning.

De 24v LED lampjes en spots zijn goed geschikt voor in de vrachtwagen of op andere mobiele plaatsen. Bekijk de 24v LED verlichting uit het assortiment en bestel de lampen eenvoudig online: we gaan er direct voor u mee aan de slag.