Klantenservice: van 10:00 tot 22:00
035-7732312 Ook in het weekend.

Mijn winkelwagen 0
 

12V G4 LED Boot verlichting

30 Artikel(en)

30 Artikel(en)

G4 LED Multi-voltage Steeklampjes voor 12 Volt stroom netwerken.

Er zijn verschillende uitvoeringen aan boord van uw schip leverbaar. Zowel spotjes als steeklampjes, platte lampen of led staafjes, alle G4 steeklampen van LED boot verlichting zijn speciaal ontworpen voor boten, schepen en jachten en dus geschikt voor alle G4 vervangende verlichting aan boord van uw schip die te maken krijgen met piekspanningen die vrij komen tijdens het laden van de accu. Alle G4 Steeklampjes zijn intern gestabiliseerd hierdoor kunt u zonder problemen de steeklampjes gebruiken voor 12V. Doordat de G4 Steeklampjes intern gestabiliseerd zijn, kunnen de steeklampjes de piekspanningen opvangen die worden afgegeven tijdens het laden van de accu door bijvoorbeeld: windmolens, dynamo's, windturbines en zonnepanelen maar ook door acculaders op 230V netstroom. Al onze G4 led verlichting heeft geen last van piekspanning en zijn dan ook de prima vervanger voor de bestaande halogeen verlichting van 12 Volt. Door het vervangen van de G4 halogeen verlichting naar led verlichting bespaart u aanzienlijk op de accu en de levensduur van de accu. De G4 steeklampjes van LED boot verlichting zijn van hoge kwaliteit en hebben geen last van piek spanningen door de 10-30 Volt multi-voltage of de 12 volt multi-voltage combinatie. Hierdoor is onze G4 led één op één te vervangen met uw huidige G4 Verlichting.

G4 Steeklampjes 10-30 Volt en 12 Volt multi-voltage

Bij LED boot verlichting vind u multi-voltage 10-30 Volt en 12 Volt G4 LED Steeklampjes deze steeklampjes zijn bestand tegen piekspanningen die vrijkomen tijdens het laden van uw accu. Hierdoor werken onze 10-30V en 12v G4 LED lampjes altijd zonder problemen rechtstreeks op uw accu , zonder stabilisator. Dankzij de 10-30V Multi-voltage combinatie zijn onze G4 Steeklampjes probleemloos te gebruiken voor zowel 12V als 24V verlichting aan boord. En de 12 Volt Multi-voltage LED verlichting werkt uitsluitend op 12 volt netwerken. Hierdoor kunt u altijd al onze 10-30V of 12V multi-voltage G4 LED Steeklampjes één op één vervangen met uw huidige 12 volt of 24 volt verlichting.

Uw huidige halogeen G4 steeklampjes vervangen

Halogeen steeklampjes hebben veel nadelen waaronder:

  1. Halogeen steeklampjes verbruiken gemiddeld 10x zoveel energie als G4 LED Steeklampjes.
  2. Halogeen steeklampjes worden veel warmer als de LED G4 verlichting.
  3. Halogeen steeklampjes hebben een veel kortere levensduur van 1000 tot 4000 branduren.
  4. Halogeen verlichting schijnt rondom terwijl dat vaak niet nodig is.

Al deze nadelen zijn niet van toepassing bij G4 LED verlichting. Onze G4 LED Steeklampjes zijn tot wel 90% zuiniger dan uw huidige G4 verlichting, LED G4 Steeklampjes worden lang niet zo heet als halogeen steeklampjes, en gaan ook nog is veel langer mee als de huidige halogeen verlichting.

Het plaatsen van G4 verlichting

Alle G4 Halogeen steeklampjes schijnen rondom hierdoor word in de meeste armaturen een groot deel van de lichtopbrengst al verspild doordat het armatuur maar één kant op richt. Bij ons vind u meerdere soorten G4 Steeklampjes waaronder steek lampjes die maar één kant op schijnen waardoor er geen licht of stroom meer onnodig word verspild. In bepaalde G4 inbouw of opbouw armaturen heeft u wel rondom schijnende G4 steeklampjes nodig ook die vind u in ons assortiment in zowel 12 Volt als 24 Volt multi-voltage uitvoeringen.